De Stek Vastgoed

GRUNN (Groningse Bierbrouwerij)

Dat de bewoners van DE STEK divers zijn, bewijst Jaap van der Weide wel met zijn bedrijf de Groningse Bierbrouwerij. Een heuse bierbrouwer in DE STEK? Jazeker! En wat voor één.

De Groningse Bierbrouwerij is namelijk een van de bekendste brouwerijen van Groningen en produceert al meer dan 20 jaar verschillende streekbieren. Misschien komen de bieren Grunn, Hunebed, Brandaris, Hanze, Dominikander Kloosterbieren of de Heilig Kruis Abdij je wel bekend voor?

Dat smaakt niet verkeerd

“Verschillende van onze bieren zijn in de afgelopen jaren met oorkondes onderscheiden. O.a. het Bockbier van Grunn en de Kruisheren Heilig Kruis vielen in de prijzen.”

De daadwerkelijke brouwerij en voorraad van het bedrijf vind je niet in het kubuskantoor in DE STEK. “Het kantoor aan de Euvelgunnerweg is echt een plek om bierliefhebbers te ontvangen en om mee te denken met slijterijen en horecabedrijven die hun eigen merk en/of biersoort in de markt willen zetten. Onze creativiteit, jarenlange ervaring en markt- en productkennis komen hierbij goed van pas.”

Proeflokaal Grunn

De bieren van de brouwerij eens proeven? Dat kan! In DE STEK kun je namelijk ook terecht bij Proeflokaal Grunn. Leuk voor o.a. personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes en studenten. Ben je meer van de wijn en/of jenever? Ook daar heeft deze STEK’er proeverijen voor in petto.

Bekijk ook eens deze bedrijven