De Stek Vastgoed

DE STEK facilitair

Binnen DE STEK facilitair bieden wij een uitgebreide schoonmaak-, tuin- en onderhoudsdienst aan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht voor detail staan bij ons centraal. Of het nu gaat om kantoren, scholen, winkels of andere zakelijke panden, ons ervaren team staat klaar om uw ruimte te laten stralen. Met een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat uw werkomgeving altijd schoon en fris is.

Contact opnemen
Label A de Stek

DE STEK Facilitair

DE STEK facilitair verzorgt naast schoonmaak ook tuinonderhoud, tegelreiniging, glasbewassing en diverse andere onderhoudsdiensten.

Facility binnen DE STEK

DE STEK is een groot, dynamisch en duurzaam verzamelgebouw in Groningen waar diverse bedrijven hun thuisbasis hebben gevonden. Als DE STEK facilitair zorgen wij ervoor dat alles in en rondom DE STEK perfect verzorgd en onderhouden wordt. Onze diensten gaan verder dan alleen het verzorgen van het eigen gebouw; we bieden ook schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en terreinreiniging aan voor verschillende bedrijven in Groningen.

Ons doel is om altijd een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Door ook extern diensten aan te bieden, kunnen wij een stabiel en goed getraind team van professionals behouden. Dit stelt ons in staat om onze schoonmaakdiensten consequent op het hoogste niveau te leveren. Met DE STEK facilitair bent u verzekerd van een schone, goed onderhouden en representatieve werkomgeving, zowel binnen ons verzamelgebouw als bij externe klanten. Kies voor DE STEK facilitair en ervaar de perfecte combinatie van professionaliteit, zorg en aandacht voor detail.