De Stek Vastgoed

Onze contactpersonen

Onze contactpersonen staan voor u klaar als u vragen heeft over DE STEK.

Contact opnemen

Contactpersonen

Vragen? Stel ze aan onze contactpersonen!

Claudia van der Muil
Receptie
Sluiten

Receptie DE STEK

Het gezicht van DE STEK is Claudia. Claudia bemant als gastvrouw de receptie en is het eerste aanspreekpunt binnen DE STEK. Wil je een vergaderruimte reserveren, netwerkborrel/event organiseren, een fiets huren, of heb je een andere vraag? Loop even langs bij de receptie: Claudia helpt je graag.

Margreet Antonides
Vastgoedmanager
Sluiten

Vastgoedmanager

Benieuwd of DE STEK iets voor jou is? Vastgoedmanager Margreet kan je alles vertellen over de mogelijkheden om een (kantoor)ruimte in DE STEK te huren. Ook voor een rondleiding kun je bij haar terecht.

Tjeerd van der Sluis
Onderhoud
Sluiten

Technische vragen?

Wij vinden het belangrijk dat DE STEK verzorgd is en altijd in goede staat verkeert. Daarom verzorgt Leerbouwen binnen DE STEK het onderhoud van het gebouw, het terrein én de tuin eromheen. Valt je iets op? Bijvoorbeeld schade, onkruid of zwerfvuil? Laat het ons weten!

Michael Freerks
Gebouwraad
Sluiten

Gebouwraad DE STEK

DE STEK wordt gedragen door alle bewoners samen. Ook jouw inbreng is daarom belangrijk. Om alle verschillende meningen en behoeften te vertegenwoordigen heeft DE STEK een Gebouwraad, waar algemene belangen worden behartigd en nieuwe bewoners (huurders) worden getoetst. Zo maken we DE STEK samen toekomstbestendig.