De Stek Vastgoed

Lycens

Veilig en milieubewust wonen en werken – dát is wat de mensen van ingenieursbureau Lycens drijft. Hoe ze dat doen? Met een team van adviseurs, inspecteurs en projectleiders richten ze processen in, waarmee ze anderen helpen sneller doelen te behalen.

Label A de Stek

Hun onderscheidend vermogen is de combinatie die ze maken van product en proces: door hun kennis van producten, kunnen ze processen beter inrichten. Klanten zijn onder andere woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, gemeenten, provincies en waterschappen. Maar ook particulieren helpen ze graag. Hier in Groningen vind je bij Lycens vooral archeologen, maar later zul je hier ook planologen, bodemadviseurs en andere vakspecialisten vinden.

Geen uitdaging is te groot

“Het leuke bij ons is: we zijn een heel laagdrempelig bedrijf. Wie je ook voor je hebt, iedereen is heel toegankelijk. We zijn een leuke club mensen die open staat voor een ander. Alles is mooi, nieuw, interessant en spannend.”

Ondertussen passen ze ook goed in DE STEK, want verduurzaming, circulair bouwen en de klimaatproblematiek zijn onderwerpen waar ze actief mee bezig zijn. Ook samenwerken met andere STEK’ers doen ze graag. ‘Wat je zelf niet kan, daarvoor ga je naar je buurman’ is het motto!

Klop eens bij ze aan!

Bekijk ook eens deze bedrijven