De Stek Vastgoed

BUSJE KOMT ZO!

2 min. Leestijd
BUSJE KOMT ZO!
• 8 juni 2020

Hoe gaaf is dat, werken in een Amerikaanse schoolbus of vergaderen in een Engelse Dubbeldekker? Vandaag zijn ze naar binnen gereden en vanaf 1 december 2020 zijn ze te huur.

Het paste overigens maar net, met de ruim 4 meter hoogte van de Engelse Dubbeldekker. Die had geen 20 centimeter langer moeten zijn! Op dit moment wordt de vloer in de epoxy gezet, zodat de bussen volgende week hun definitieve positie binnen DE STEK innemen.

We zeggen definitief, want de bussen kunnen straks niet 1, 2, 3 DE STEK verlaten. Rondom het kantoor komt in de toekomst namelijk één groot dorp met kantoren en bedrijven. The final stop dus, laten we maar zeggen!

Mee STEK’en?

Het pand is eind 2020 al klaar. Op zoek naar een nieuwe werkplek? Stuur ons een bericht of kijk op Funda.