De Stek Vastgoed

DE STEK staat online!

2 min. Leestijd
De Stek Vastgoed
• 8 juni 2020

Zo’n pand als DE STEK verdient het beste van het beste. Ook online, en dus lieten we een website bouwen. Het moest een bijzondere worden: één die laat zien aan wat voor moois we in DE STEK werken én waarom.

En dit is ‘m geworden, de website waar je nu op kijkt. Hij is van de hand van lokaal talent – NIO Communicatie & Internet – en nét even anders dan je van websites gewend bent. Zo scroll je niet omlaag, maar juist opzij. Al scrollend lees, kijk en beleef je DE STEK. Van weet-je-nog’s en toekomstplannen, tot de gezichten achter het pand. Sit back, relax and get excited! Deze website neemt je mee in het hoe, wat en waarom van DE STEK. Als een brede horizon zou je kunnen zeggen, waar je steeds meer ontdekt en ziet.

Ook andere aspecten van de branding van DE STEK zijn bedacht en ontwikkeld door NIO. Zoals de naam, het merk, de (huis)stijl en diverse media uitingen. En kom je DE STEK tegen op social media? Ook dát doet NIO.

Mooi werk NIO. Bedankt, namens alle bewoners van DE STEK!

p.s. Ook online opvallen? Geef NIO dan eens een belletje!