De Stek Vastgoed

Rabobank: financieel partner van DE STEK

2 min. Leestijd
Rabobank: financieel partner van DE STEK
• 8 juni 2020

Een enorm, vervallen pand. Zonder energielabel door de wind die er gretig doorheen waait. Aan de rand van het centrum van Groningen, in een onbekend stuk van de stad. 

Welke bank investeert er nou miljoenen in de droom om daar een succes van te maken? In een periode dat een nieuw virus de wereld op z’n kop zet?

Nou, de Rabobank!

Wie denkt dat banken geen lef hebben, niet door uitdagingen heen kunnen kijken en niet willen meedenken met dromers, die komt bij de Rabobank bedrogen uit. Want, het is de Rabobank die als financieel partner DE STEK in Groningen mogelijk maakt!

 

Over DE STEK

DE STEK in Groningen wordt een nieuw pand in een bestaand jasje, de voormalige technische school van de Stad. Een ware transformatie waarbij oude en nieuwe architectuur worden gecombineerd. Dus modern, duurzaam en 100% gasloos. Een plek die gaat leiden tot veel moois! Want DE STEK wordt niet zomaar een kantoorpand. Het is een pand met een opdracht: alles draait er om kennis delen, talent aantrekken én innoveren. 

Huurders zullen er schouder aan schouder staan en samenwerken aan de toekomst van Noord-Nederland! Denk aan het uitbesteden van projecten, hybride traineeships, kennis delen via o.a. seminars en het optimaal benutten van elkaars netwerk.

Hoe gaaf is dat?!

 

Dus: Rabobank bedankt, namens alle bewoners van DE STEK!