De Stek Vastgoed

DE STEK: de eerste bewoners zijn verhuisd!

2 min. Leestijd
DE STEK: de eerste bewoners zijn verhuisd!
• 25 februari 2021

Het plan was om DE STEK eind 2020 zo ver klaar te hebben dat de eerste bewoners hun intrek konden nemen. Mooi nieuws: dat is gelukt!

Afgelopen november was het moment daar: het team van Royal HaskoningDHV verhuisde als eerste naar hun nieuwe STEK. Leerbouwen had eindelijk zijn eerste buur te pakken! Al snel volgden ook Flexsupport, Probaat, ErvaarWerk en SAMEEN.

Inmiddels zitten er zo’n 20 STEK’ers in hun kantoor in DE STEK. Soms zijn de verbouwingen nog in volle gang en bij andere kantoren zijn de laatste puntjes al op de i gezet. Eén ding is zeker: DE STEK leeft!

STEK’ers zoeken elkaar op
Ook de eerste samenwerkingen zijn op gang gekomen of versterkt, o.a. tussen Royal HaskoningDHV en SAMEEN en tussen Royal HaskoningDHV en NIO. Samen werken aan de toekomst van Noord-Nederland is niet voor niets de slogan van DE STEK.

De officiële opening
Zodra het weer kan, zal de officiële opening van DE STEK georganiseerd worden. Een mooi moment om alle STEK’ers welkom te heten en elkaar eens in het echt te zien.