De Stek Vastgoed

ADevelops

Van het ontwikkelen van een minuscuul antennetje voor een implantaat tegen hoofdpijn, tot het bouwen van een 100kW inductieve verwarming: met elektronica kun je grootse ideeën werkelijkheid maken. Dé expert op dit vlak? STEK’er ADevelops!

“ADevelops helpt bedrijven met hun productontwikkeling op het gebied van elektrotechniek. Denk bijvoorbeeld aan meetelektronica voor fietsversnellingen, zodat een professionele koerser nauwkeurig zijn snelheid kan monitoren. Ook werken we veel aan uitdagingen waarbij energieomzetting een rol speelt, zoals het draadloos opladen van apparatuur. Juist wanneer het technisch bijna onmogelijk lijkt, kunnen wij vaak helpen.”

Zowel kleine als grote bedrijven kloppen bij ADevelops aan. Soms voor een kick-start om bestaande plannen naar het volgende level te tillen. Maar vaker voor de volledige begeleiding van idee – via prototype – naar product. Het mooiste volgens ADevelops’ eigenaar Anton: “Steeds weer de technische puzzel oplossen en zorgen dat jouw uiteindelijke product écht werkt.”

Zien waar ADevelops momenteel aan werkt?

Bekijk ook eens deze bedrijven