De Stek Vastgoed

Leerbouwen

Al vanaf 2018 vind je Leerbouwen aan de Euvelgunnerweg 25a in Stad. Daarmee waren ze de eigenlijk wel echt de allereerste bewoners van het pand dat nu “DE STEK” heet.

“Vanaf moment 1 hebben we de locatie als een meer dan perfecte plek gezien. Het is een plek met geschiedenis en een reputatie op het gebied van opleiden. We voelen hier ons als een vis in het water!”

– Tjeerd van der Sluis, directeur van Leerbouwen

Dit is Leerbouwen

Leerbouwen richt zich op het opleiden van mensen mét en zónder afstand tot de arbeidsmarkt. Leerbouwen verzorgt hierin niet alleen de opleiding maar ook de uitplaatsing op de regionale arbeidsmarkt in Groningen en een deel van Friesland. Als praktijkopleidingsorganisatie richten ze zich op de bouw in de totale breedte. Zo worden er o.a. praktijkopleidingen verzorgd voor de beroepen timmeren en (machinale) houtbewerking, stukadoren en schilderen.

Maar, het aanbod gaat verder!

Opleiden gebeurt bij Leerbouwen altijd op een unieke manier: er is sprake van intensieve coaching. Kandidaten worden zo goed voorbereid op een duurzame inzet in het werkveld van hun keuze. Naast de benodigde vakvaardigheden en certificaten krijgen kandidaten bij Leerbouwen ook de cursussen VCA, Rekenen, Goed werknemersschap, Communicatie en Taal op de werkvloer aangeboden. Werken is meer dan een vak alleen!

Ook biedt Leerbouwen leertrajecten aan. Want, niet iedereen is bij binnenkomst klaar voor een opleiding met een baan in het verschiet. Tijdens een leertraject krijgt de kandidaat hulp bij diverse basisvaardigheden en het ontwikkelen van een werkritme. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans!

Direct in DE STEK aan de slag

Kandidaten van Leerbouwen leren niet alleen in DE STEK, ze werken er ook. In de brasserie, in het pand en in de tuin eromheen.

“Dankzij de DE STEK en de komst van alle STEK’ers kunnen we met z’n allen zorgen voor optimale, duurzame en hoogwaardige leertrajecten in een inspirerende omgeving. Samen werken we aan de toekomst van het Noorden!”

Gezond werken

Goed werken is gezond werken. En daar hoort beweging bij! Medio september opent Leerbouwen in DE STEK daarom een volledig ingerichte fitness afdeling. Voor kandidaten, collega’s én andere STEK’ers. Een plek waar iedereen de kans krijgt om onder deskundige begeleiding te werken aan de gezondheid.

“Zo zijn we meer dan alleen een opleidingsorganisatie en dragen we op een breed vlak bij aan de ontwikkeling van onze kandidaten én onze medemens.”

Bekijk ook eens deze bedrijven