De Stek Vastgoed

Veiligheidskundiger

Hoe zorg je voor veiligheid op de werkvloer? En wie is daar eigenlijk verantwoordelijk voor? Volgens Veiligheidskundiger de werkgever én veiligheidsdeskundige samen. De één om de zingeving en noodzaak ervan over te brengen en de ander voor gedegen kennis van wet- en regelgeving.

Label A de Stek

Omdat die rollen vaak door elkaar gehaald worden, ontstaat op werkvloeren geregeld onduidelijkheid over verantwoordelijkheden, met alle gevolgen voor de veiligheid van dien. En dat is waar Veiligheidskundiger kan helpen met retained recruitment, interim professionals en de training Veiligheidskundiger.

Veiligheidskundiger laat je steeds ervaren hoe je op een positieve en duurzame manier kunt omgaan met veiligheid op de werkvloer. Hun doel: zorgen dat iedereen veiligheid voor zichzelf én de ander op #1 zet. Hierbij draait het natuurlijk om WAT je doet, maar vooral ook HOE je dat doet. Stijl noemen ze dat bij Veiligheidskundiger. En die stijl komt terug in alles wat het team van Veiligheidskundiger doet: van de één – op – één gesprekken met potentiële kandidaten tot de rollenspellen tijdens trainingen. Veiligheidskunde is alles behalve stoffig!

“We streven er uiteindelijk naar dat onze specialisten zichzelf – door jou te inspireren – overbodig maken in plaats van noodzakelijk. Dan weten we: hier zit het met de veiligheidskunde wel goed.”

Bekijk ook eens deze bedrijven